dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / BIO Schnitzer bio bezlepkové potraviny / Bezlepkový chléb teffový s dýňovými semínky 500g

Bezlepkový chléb teffový s dýňovými semínky 500g

Obsahuje vynikající starověkou indiánskou obilninu teff a dýňová semínka.

Bezlepkový chléb teffový s dýňovými semínky 500g S...

Bezlepkový chléb teffový s dýňovými semínky 500g S...
foto: redakce@dietologie.cz

schnitzer


Složení výrobku:

voda, kukuřičný škrob*, přírodní rýžový kvásek* (rýžová mouka*, voda), 6% dýňová semínka*, 5% teffová mouka*, mouka ze lněných semínek*, jablkové otruby*, slunečnicový olej*, psylliové slupky*, sladový extrakt*, hrachová bílkovina, mořská sůl, droždí, zahušťovadlo: guarová guma*, xantanová guma, koření

* produkt ekologického zemědělství

Hmotnost výrobku:

500g (2x 250g)
v balení 2 chleby balené po jednom

Trvanlivost výrobku:

3 měsíce

Energetická hodnota ve 100g výrobku:

867 kJ / 207 kcal

Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:

Bílkoviny: 5,4 g
Sacharidy: 28,9 g
– z toho cukry: <0,5 %
Tuky: 6,1 g
– z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Vláknina: 7,2 g
Sodík: 0,52 g
Hořčík: 64 mg (17% DDD)

Příprava:
Troubu vyhřejeme na 200 °C (horní i dolní ohřev), vyjmeme chléb z balení, vložíme ho do střední části trouby a necháme dopéci po dobu 20-25 minut. Po dopečení chléb vytáhneme a necháme vychladnout. Přejeme dobrou chuť!

TIP:Do ohnivzdorné nádoby nalijeme 200ml vody a položíme ji na dno trouby, díky tomu chléb dostane jemnou a šťavnatou kůrku. Pozor na tvorbu páry.

Kontrolní ústav:DE-003 | Lacon GmbH

500g


93

Kód zboží: 4524

Množství:
Přidej do košíku

 

revidováno dne 1.12.2013