dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk


/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové směsi / Bezlepkový chléb ENERGY z CHIA semínek

Bezlepkový chléb ENERGY z CHIA semínek

Tato drobná semínka, jako i mouka, která se z nich získává, mají mimořádně vysoký podíl plnohodnotných bílkovin a vynikají vysokým obsahem vlákniny.

Bezlepkový chléb ENERGY z CHIA semínek Adveni (CZ)...
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.


kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný tapiokový škrob, chia mouka (7 %), dextróza, slunečnicový lecitin (emulgátor), přírodní zahušťovadlo guarová guma, mletý kmín, kyselina citrónová (regulátor kyselosti)
představují jedinečný rostlinný zdroj polynenasycených mastných kyselin, zejména omega-3 alfa-linolenové kyseliny, a obsahují a , zejména (5× větší množství než v mléce), draslíku (2× více než v banánech) a železa (3× více než ve špenátu). Díky těmto svým nutričním vlastnostem jsou . Protože , jejich konzumace je vhodná i pro celiaky. Mouka ze semínek šalvěje hispánské tvoří základ našeho bezlepkového ENERGY chleba s chia. Dejte si ho k snídani a
Co je potřeba

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte cca 350 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Nakonec do důlku uprostřed směsi přidejte droždí. (Pořadí kroků zachovejte, i když výrobce vaší pekárny doporučuje jiný postup.) Pečte na bezlepkový program případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. Cca 350 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35–40 ºC po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník na plech nebo ještě lépe do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.V balení.Výrobce: Země: ČR

52
Kód zboží: adveneDostupnost:Množství:
revidováno dne 1.12.2013
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: