dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk


/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové směsi / Bezlepkový chléb s amarantem BEAUTY

Bezlepkový chléb s amarantem BEAUTY

Amarant, česky též laskavec, patří mezi tzv. pseudoobiloviny. Podobně jako quinou, jej znali již staří Aztékové a Inkové, kteří mu přikládali nadpřirozenou moc.

Bezlepkový chléb s amarantem BEAUTY Adveni (CZ) ad...
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.


kukuřičný škrob, bramborový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, loupaná konopná semínka (8,4 %), konopná mouka (7,2 %), dextróza, přírodní zahušťovadlo guarová guma, sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), kmín, koriandr, fenykl, anýz, kyselina citrónová (regulátor kyselosti)
je bohatým zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, esenciálních aminokyselin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů. Neobsahuje lepek, proto je vhodný i pro celiaky. Díky je možno jej doporučit vegetariánům a veganům, ale také těhotným a kojícím ženám. Amarant obsahuje skvalen, což je látka s antioxidačními účinky, která a. V kombinaci s vysokým obsahem vitaminu E tak amarant představuje účinnou zbraň proti předčasnému stárnutí.

Co je potřeba

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte cca 350 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Nakonec do důlku uprostřed směsi přidejte droždí. (Pořadí kroků zachovejte, i když výrobce vaší pekárny doporučuje jiný postup.) Pečte na bezlepkový program případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. Cca 350 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35–40 ºC po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník na plech nebo ještě lépe do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.V balení.Výrobce: Země: ČR

49
Kód zboží: advbeaDostupnost:Množství:
revidováno dne 1.12.2013
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: