dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk


/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové mouky / Bezlepková dýňová mouka

Bezlepková dýňová mouka

Dýňová semínka, z jejichž výlisků je vyrobena dýňová mouka, jsou považována za nejlepší přírodní zdroj zinku.

Bezlepková dýňová mouka Adveni (CZ) advmoukdyn
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.

Kromě zinku obsahují i další důležité minerální látky jako např. . Dále jsou bohatým zdrojem a vitamínů skupiny . Pravidelná konzumace zejména Uvádí se, že fytosteroly, rostlinné estrogeny obsažené v dýňových semínkách, brání rozvoji nádorů a snižují negativní účinky xenoestrogenů - umělých hormonů. Dýňová semena obsahují chemické látky, jež pravděpodobně . Semínka také obsahují aminokyselinu tryptophan, které je ve stravě většiny lidí nedostatek. Dále příznivě působí na obnovení vitality, povzbuzují krevní oběh. Obsahují látky zpomalující stárnutí. Napomáhají také stabilizovat hladinu glukózy v krvi, jsou proto vhodná i pro diabetiky. .Bramborová placka s dýňovou moukou

1 kg nastrouhaných brambor
2 lžíce dýňové mouky
2 vejce
3–5 stroužků utřeného česneku
1 lžičku majoránky
1 lžičku soli
½ lžičky pepře
1 lžíci dýňového oleje
olej na smažení

Všechny suroviny spolu dobře promícháme. Olej na smažení rozehřejeme na pánvi. Placky pečeme na pánvi z obou stran.

V balení.Výrobce: Země: ČR

75
Kód zboží: advmoukdynDostupnost:Množství:
revidováno dne 1.12.2013
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: