dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk


/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové mouky / Bezlepková maková mouka

Bezlepková maková mouka

Podle posledních vědeckých výzkumů je využitelnost vápníku z rostlinných zdrojů podstatně vyšší než u mléka a mléčných výrobků, kde je vázán na kasein.

Bezlepková maková mouka Adveni (CZ) advmoukmak
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.

Podle posledních vědeckých výzkumů je využitelnost vápníku z rostlinných zdrojů podstatně vyšší než u mléka a mléčných výrobků, kde je vázán na kasein. Mák je výjimečný právě svým (1438 mg na 100 gramů). Obsahuje jej , třikrát více než sýry.


3 vejce
2 dcl vody
8–10 dkg cukru
3 polévkové lžíce oleje
½ prášku do pečiva nebo sody
12 dkg makové mouky
15 dkg čerstvého nebo zmrazeného rybízu na posypání (případně jiného ovoce)
Předehřejeme troubu na 170 °C. V misce vyšleháme vejce s olejem, přidáme prášek do pečiva, cukr a ostatní složky. Když je vše dobře promíchané, přidáme makovou mouku a necháme 5 minut odstát, aby masa zhoustla. Takto vyhotovené těsto nalijeme do mafinových forem, posypeme rybízem a 30 minut pečeme. Upečené mafiny vyjmeme z formy a necháme vychladnout.

V balení.Výrobce: Země: ČR

61
Kód zboží: advmoukmakDostupnost:Množství:
revidováno dne 12.11.2013
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: