dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk


/ Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové mouky / Bezlepková mandlová mouka

Bezlepková mandlová mouka

Mandle jsou velmi oblíbenou a lahodnou pochutinou a ingrediencí už po několik tisíciletí. Jsou ale také lékem, bohatým přírodním zdrojem látek, nezbytných jak pro zdraví, tak pro krásu.

Bezlepková mandlová mouka Adveni (CZ) advmoukman
foto: redakce@dietologie.cz
Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.

amarantová moučka (10 %) Mandle jsou . Mají vysoký obsah (až kolem 300 mg na 100 g), (cca 250 mg na 100 g), . Dále obsahují celou řadu nezbytných vitaminů, např. a vitaminy skupiny B (riboflavin, thiamin, kyselinu listovou). Vysoký obsah hořčíku spolu s vitaminy skupiny B a zinkem dodají našim vlasům pružnost a lesk, nehtům pevnost a pleti zdravě vyhlížející vzhled. Hořčík také napomáhá tělu efektivně využít vápník, který je nezbytný pro naše . Vysoký obsah železa v mandlích je tím pravým pro podporu krvetvorby, tedy i lidé trpící chudokrevností by je měli zařadit do svého jídelníčku. Mandlím se dále přisuzuje schopnost v krvi a upravovat krevní tlak. Mandle obsahují také řadu , které naše tělo chrání před volnými radikály a čistí jej. Jsou proto mimo jiné považovány za přírodní prevenci rakovinného bujení. Bylinář Pavel Váňa ve své knize uvádí, že už denní dávka 3–4 sladkých mandlí je účinnou prevencí nádorových onemocnění. Odborné výzkumy prokázaly i pozitivní působení u lidí trpících diabetes a preventivní účinky v případě Alzheimerovy choroby. Antioxidanty mj. také před degenerací a předčasným stárnutím. V neposlední řadě mandle obsahují pro zažívací trakt prospěšnou vlákninu.
v kartě (STÁHNOUT) viz výše
V balení.Výrobce: Země: ČR


87
Kód zboží: advmoukmanDostupnost:Množství:
revidováno dne 12.11.2013
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: