dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Hlavní jídla jídelníček / Topinky po italsku

Recept: Topinky po italsku

6.5.2010

Ingredience: 120 g bílého toustového chleba nebo bagety, 30 g česneku, 150 g rajčat, bazalka, 100 ml olivového (slunečnicového) oleje), sůl

Postup: Rajčata drobně pokrájíme, smícháme s olejem, bazalkou a solí. Necháme chvíli uležet. V toustovači připravíme tousty, potřeme česnekem a poklademe směsí z rajčat.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 15 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 2713,1 kJ
Autor(ka) receptu: Evžena Janovská DiS

revidováno dne 6.5.2010