dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Hlavní jídla jídelníček / Mořský vlk v rajčatové omáčce

Recept: Mořský vlk v rajčatové omáčce

15.2.2009

Mořský vlk v rajčatové omáčce

Mořský vlk v rajčatové omáčce – ilustrační foto
foto: kamter

Ingredience: 4 ks ryba mořský vlk, rajčatová omáčka/kečup sladký, jemně nakrájené olivy, rozmarýn, kápie sladká, trochu mouky a bylinkové máslo/ 4 ks kreveta, olivový olej.

Postup: Pánev se pokryje olivovým olejem, položí se krevety a zakryjí se rybami, vše se polije připravenou omáčkou. Ryby se snadno otáčejí, mořský vlk dobře drží tvar a nerozpadá se. Po otočení ryb se vždy polijí omáčkou z pánve a přidá se trochu oleje.

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 20 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 2413,1 kJ
Autor(ka) receptu: kamter

revidováno dne 15.2.2009