dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Pomazánky a omáčky / Okurková omáčka

Recept: Okurková omáčka

6.12.2009

Ingredience: 60 g cibule, 20 g oleje, 50 g mrkve, zrna nového koření, 40 g hladké mouky, 100 g kyselých okurek, sůl, cukr (dle potřeby)

Postup: Oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme očištěnou, nastrouhanou mrkev a zrna nového koření. Zaprášíme moukou, zalijeme teplou vodou a povaříme 20 minut, přidáme na kousky nakrájené kyselé okurky, ochutíme solí a cukrem dle potřeby.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 855,0 kJ
Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 6.12.2009
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: