dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Rybí polévka

Recept: Rybí polévka

12.4.2005

Ingredience: 200 g rybí filé, 60 g kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), 10 g krupice, olej, sůl, petrželka

Postup: Omyté rybí filé vložíme do osolené studené vody a necháme vařit. Přidáme jemně nastrouhanou zeleninu a krupici a povaříme. Ke konci vaření přidáme olej a petrželku.

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 15 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 305,5 kJ
Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 18.11.2008
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: