dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Hovězí vývar

Recept: Hovězí vývar

1.10.2009

Ingredience: 400 g hovězí maso, 40 g nudle do polévky, sůl, celerová nať

Postup: Do studené vody vložíme maso, osolíme a vaříme v tlakovém hrnci doměkka. Vývar z hovězího masa přecedíme, zavaříme nudle do polévky a nakonec přidáme jemně nasekanou celerovou nať.

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 15 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 918,9 kJ
Autor(ka) receptu: Evžena Janovská DiSrevidováno dne 1.10.2009
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: