dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Saláty jídelníček / Balkánský salát

Recept: Balkánský salát

6.12.2009

Ingredience: 100 g paprik, 100 g rajčat, 50 g cibule, 50 g salátových okurek, petrželka, sůl, pepř, ocet, 20 ml oleje, 50 g eidamu, 150 g celozrnné pečivo

Postup: Papriky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme jadérek, opečeme na suché pánvi a oloupeme cibuli a ostatní zeleninu nakrájíme na jemno smícháme s olejem, octem a kořením. Dáme do misek a sypeme strouhaným eidamem. Podáváme s celozrnným pečivem.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 20 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 1759,1 kJ
Autor(ka) receptu: Evženarevidováno dne 6.12.2009
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: