dietologie.cz|xml/rss|Text verze|Grafická verze|Tisk
/ Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Saláty jídelníček / Zelný salát

Recept: Zelný salát

2.7.2005

Ingredience: 120 g červeného zelí, 120 g bílého zelí, 20 g cibule, 20 g sterilované kapie, sůl, 20 g oleje, citron, pepř

Postup: Očištěné zelí nakrouháme, osolíme, promneme a necháme v nádobě zakryté pokličkou v chladu uležet. K takto připravenému zelí pak přidáme na proužky nakrájenou kapii, drobně nasekanou cibuli a všechno promícháme se zálivkou zhotovenou z oleje, citrónové šťávy a pepře. Salát necháme znovu krátce uležet v chladu.

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 282,5 kJ
Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.czrevidováno dne 18.11.2008
  Prohledat náš web:          ©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk
Neaktivni
Přezdívka:
Dotaz: