transparent
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Saláty jídelníček / Zelný salát

Recept: Zelný salát

2.7.2005

Ingredience: 120 g červeného zelí, 120 g bílého zelí, 20 g cibule, 20 g sterilované kapie, sůl, 20 g oleje, citron, pepř

Postup: Očištěné zelí nakrouháme, osolíme, promneme a necháme v nádobě zakryté pokličkou v chladu uležet. K takto připravenému zelí pak přidáme na proužky nakrájenou kapii, drobně nasekanou cibuli a všechno promícháme se zálivkou zhotovenou z oleje, citrónové šťávy a pepře. Salát necháme znovu krátce uležet v chladu.

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 282,5 kJ
Autor(ka) receptu: Redakce dietologie.cz

revidováno dne 18.11.2008



Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Saláty jídelníček / Zelný salát
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
 dalšíBrokolicový salát Saláty jídelníčekSaláty jídelníček
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Kolik denně příjímat bílkovin tuku sacharidů (poradna)
Dietní recepty na hubnutí (poradna)
Kdy naposledy by se mělo jíst (poradna)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: