transparent
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Hovězí vývar

Recept: Hovězí vývar

1.10.2009

Ingredience: 400 g hovězí maso, 40 g nudle do polévky, sůl, celerová nať

Postup: Do studené vody vložíme maso, osolíme a vaříme v tlakovém hrnci doměkka. Vývar z hovězího masa přecedíme, zavaříme nudle do polévky a nakonec přidáme jemně nasekanou celerovou nať.

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 15 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 918,9 kJ
Autor(ka) receptu: Evžena Janovská DiS

revidováno dne 1.10.2009



Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Hovězí vývar
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíRajská polévka s rýží dalšíHovězí polévka s bílkovou mlhovinou Polévky jídelníčekPolévky jídelníček
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Kolik denně příjímat bílkovin tuku sacharidů (poradna)
Dietní recepty na hubnutí (poradna)
Kdy naposledy by se mělo jíst (poradna)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: