transparent
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Přílohy jídelníček

Přílohy jídelníček

28.11.2008 14:41Vařené brambory, rýže, těstoviny patří u nás k nejpoužívanějším přílohám k pokrmům.

revidováno dne: 28.11.2008

Bramborový knedlík

Bramborový knedlík
foto: redakce@dietologie.cz

Vařené brambory, rýže, těstoviny patří u nás k nejpoužívanějším přílohám k pokrmům. Uvedené vařené přílohy se nejvíce podávají u většiny diet, i u té nejpřísnější diety pankreatické nebo diety s přísným omezením tuku se tyto přílohy v prvních dnech onemocnění zařazují do jídelního lístku. Dalšími chutnými přílohami jsou kynuté knedlíky, bramborové knedlíky, noky moučné, tvarohové, krupičné nebo u nás méně známé italské gnoochi.

revidováno dne 28.11.2008

Redukční jídelníček

Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Přílohy jídelníček
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíSaláty jídelníček dalšíMoučníky jídelníček Dietní i nedietní recepty – jídelníčekDietní i nedietní recepty – jídelníček
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Kolik denně příjímat bílkovin tuku sacharidů (poradna)
Dietní recepty na hubnutí (poradna)
Kdy naposledy by se mělo jíst (poradna)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2017 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: