transparent


Dietní výživa / Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové směsi / Bezlepkový chléb s kaštanem OBSESSION

Bezlepkový chléb s kaštanem OBSESSION

Jedlé kaštany obsahují jen málo tuků (a to skoro z poloviny nenasycených), zato mají vysoký podíl škrobů, vlákniny, proteinů, vitamínů a minerálních látek. Jsou bohaté na vitamíny B (B6, B1, B2, B5 a kyselinu listovou), A, E a C, vynikají vysokým obsahem vápníku, hořčíku, fosforu, manganu, mědi a zvláště pak draslíku. Kaštanová mouka je přirozeně bezlepková.

Bezlepkový chléb s kaštanem OBSESSION Adveni (CZ) ...

Bezlepkový chléb s kaštanem OBSESSION Adveni (CZ) ...
foto: redakce@dietologie.cz

adveni medical

Adveni Medical, spol. s r. o. se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alernativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví.


Bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.


Složení:

Kukuřičný škrob, kaštanová mouka, bramborový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, dextróza, sójový lecitin, přírodní zahušťovadlo guarová guma, sůl, kyselina askorbová - vitamín C, kyselina citrónová.

BEZ:

lepku, mléka, vajec, sezamu, arašídů, sójové mouky, lupinové mouky, barviv, aromat a konzervačních látek

HMOTNOST:

500 g

NUTRIČNÍ HODNOTY VE 100 GRAMECH VÝROBKU

ENERGETICKÁ HODNOTA:

1539 kJ / 368 kcal

BÍLKOVINY (Nx6,25):

1,7 g

SACHARIDY:

82,9 g

TUKY :

2,7 g

Návod k přípravě v domácí pekárně
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte cca 360 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Nakonec do důlku uprostřed směsi přidejte droždí. (Pořadí kroků zachovejte, i když výrobce vaší pekárny doporučuje jiný postup.) Pečte na bezlepkový program případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.


Návod k přípravě v klasické troubě
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. Cca 360 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35–40 ºC po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.

V balení 500g.


66

Kód zboží: 001765

Množství:
Přidej do košíku

 

revidováno dne 1.12.2013

Zařazení článku:
Dietní výživa / Obchod dietologie.cz / Bezlepkové potraviny e-shop dietologie.cz / Bezlepkové mouky a směsi / Bezlepkové směsi / Bezlepkový chléb s kaštanem OBSESSION
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíBezlepkový chléb s amarantem TALIÁN dalšíBezlepkový chléb s ostropestřcem DETOX Bezlepkové směsiBezlepkové směsi
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Bezlepková dieta (dieta)
Celiakie dieta (popis nemoci a diety)

Bezlepková dieta – recepty (hledání v receptech)

Celiakie, zánět žlučových cest (poradna)
Dieta bezlepková a ledvinová nedostatečnost (poradna)
Celiakie příznaky (poradna)
Celiakie a bezlepková dieta (poradna)
Bezlepková dieta diagnóza, celiakie (poradna)
Bezlepková dieta a intolerance laktózy (poradna)
Bezlepková pauza, jak dlouho držet bezlepkovou dietu (poradna)

Kukuřičné palačinky s meruňkovou marmeládou (recept)
Jahelník (recept)
Bezlepková bublanina (recept)
Bezlepková bábovka (recept)
Rýžový moučník (recept)

Rýže (potravina)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: