transparent
Dietní výživa / Dietní výživa / Semináře / BIO styl 2010

BIO styl 2010

10.4.2010 10:28Aktuálně probíhající veletrh BIO styl 2010 v Praze (Veletrh zdravé výživy a zdravého životního stylu) a současně Ecowordl 2010 představuje nejen trendy v oblasti bio potravin ale také bio výrobků od bio pracích prášků přes bio panenské oleje, čisté přírodní léčiva, detoxikační medicínu až po elektrickou energii vyrobenou z obnovitelných zdrojů.

revidováno dne: 10.4.2010

Veletrh zdravé výživy

Veletrh zdravé výživy
foto: redakce@dietologie.cz

Veletrh začal 9. dubna 2010 a končí v něděli 11. dubna. Návštevníci ocení nejen trendy v oblasti bio potravin a výrobků ale také bohatý doprovodný program, přednášky, diskusní panely, ochutnávky, veletržní slevy produktů v den veletrhu a možnost současně navštívit veletrh Esoterika, veletrh o "nadpozemsku" a duchovnu, o harmonii našeho těla s mysli, o stvoření světa, kde jsme a jak jsme se tady vzali, o nám vzdálených kulturách, o pomoci rozvojovému světu zakoupením výrobku "handmade", o alternativních metodách léčby např. pijavicí lékařskou, mandaly, 3D přeludy atd.

Prezentace výrobců bio potravin


Dnes si BIO potraviny nacházejí stále více příznivců pro svojí ryzí čistotu. Na veletrhu vystavovala celá řada výrobců vše samozřejmně bio, bio čaje, bio mražené výrobky, bio koření, bio hovězí maso, bio kozí sýry, kozí mléko, bio rostlinné salámy z pšenice, avokádový olej, pokrmy z mořských řas, sladová vína... Důležitou úlohu v propagaci BIO potravin hrají supermarkety a hypermarkety. Interspar představoval řadu NATUR*PUR.

Prezentace výrobců bio "průmyslového" zboží


Z každého stánku byla cítit čistá příroda, přírodní houby na mytí vyrobených z korálů, přírodní kosmetika, přípravky, drogérie a léčiva, nechyběli knihy s bio tématikou.

BIO potraviny pro domácí miláčky


Na veletrhu se představili i bio výrobci krmiv pro domácí mazlíčky psi a kočky. Vetšinou však tato produkce pochází ze zahraničí, cenově jsou však bio "pet" výrobky cenově příznivé jako "běžné" konzervy a granule.

Homeopatie


Homeopatie je vyvážena cesta ke zdraví. Čisté přírodní látky působí cíleně na konkrétní místo a zároveň se zlepšuje celkový zdravotní stav. Učinné látky např. tinktura z cibule či dynamizované stříbro jsou ředěné roztoky až 100 x. Na veletrhu se představili výrobci prodávající přímo léčiva připravená k aplikaci.

revidováno dne 10.4.2010

Redukční jídelníček

Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní výživa / Semináře / BIO styl 2010

Pořádáte přednášky o výživě / přírodní medicíně / redukci váhy atp.? Rádi Váš inzerát zdarma uveřejníme, bude-li mít sdělení nekomerční charakter v českém jazyce.

Kontaktuje nás.

Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíJíme zdravě – žijeme déle dalšíBiopotraviny – móda nebo zdravý rozum? SeminářeSemináře
Reklama
Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: