transparent
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Polévka rajčatová s rýží

Recept: Polévka rajčatová s rýží

2.10.2009

Polévka rajčatová s rýží

Polévka rajčatová s rýží – ilustrační foto
foto: Evžena Janovská DiS

Ingredience: 20 g olej, 20 g cibule, 20 g mouka hladká, bobkový list, nové koření, skořice, bazalka, 60 g rajský protlak, 40 g rýže,10 g cukr mletý, masox, sůl

Postup: Nastrouháme cibuli na jemném struhadle, osmahneme ji na oleji, přidáme mouku, uděláme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme rajský protlak, bobkový list, nové koření, skořici, rýži a vaříme. Polévku přecedíme, ochutíme solí, cukrem, masoxem a přidáme bazalku.

Počet porcí: 2

Doba přímé přípravy: 30 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci): Energetické hodnoty (v jedné porci)
  • Energie: 1057,5 kJ
Autor(ka) receptu: Evžena Janovská DiS

revidováno dne 2.10.2009



Zařazení článku:
Dietní výživa / Dietní i nedietní recepty – jídelníček / Polévky jídelníček / Polévka rajčatová s rýží
Předchozí / další články ve stejné kategorii:
předchozíChřestová polévka dalšíRajská polévka s rýží Polévky jídelníčekPolévky jídelníček
Reklama

Mohlo by Vás zajímat:

Kolik denně příjímat bílkovin tuku sacharidů (poradna)
Dietní recepty na hubnutí (poradna)
Kdy naposledy by se mělo jíst (poradna)

Diety / Seznam a popis diet .. čísla diet Výživa / Směry ve výživě, zdravá výživa... Teorie / Bílkoviny, tuky, sacharidy... Dietologická poradna / Nutriční poradna Dietní recepty / Dietní i nedietní recepty s kJ Dieta jídelníček na míru / Jídelníčky na dietu ~ Bezlepkové potraviny / BLP výrobky Výživový poradce Praha / nutriční poradna
  Prohledat náš web:         

©opyright 2002–2020 redakce@dietologie.cz  Mapa stránek  Tisk  Tisk

Neaktivni
Chat s nutriční terapeutkou (výživovým poradcem)
Přezdívka:
Dotaz: